Descargar AudioLibro Casa Calores de Pere Riera

Descargar AudioLibro Casa Calores de Pere Riera año 2009

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Casa Calores
 • Autor del audiolibroPere Riera
 • Fecha de publicación: 3/6/2009
 • EditorialAROLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónLiteratura
 • ISBN: 9788492408931
 • Valoración del audiolibro: 8.32 de un máximo de 10
 • Votos: 543
 • Autor(a) de la reseña: Liandra Torres
 • Reseña valorada con una puntuación de 7.49 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 18/7/2018
 • Duración: 1 hora con 49 minutos (72 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 05/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WMA - OPUS - MP3 - MPEG4 - WAV - FLAC (compresión RZ - CHM - ZIP - GZ - CBR - RAR - 7Z)
 • Incluye un resumen PDF de 15 páginas
 • Duración del resumen (audio): 11 minutos (7.5 MB)
 • Servidores habilitados: BitShare - FreakShare - Mediafire - MEGA - SeedPeer - Google Drive - Depositfiles - CloudMe - Hotfile
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Una casa i els seus habitants. Aquest és el motiu argumental d´on arrenca Casa Calores: la història d´un espai familiar que pateix les transformacions pròpies del pas del temps i l´envelliment d´aquells que l´habiten. L´obra travessa un arc de catorze anys en la vida de la Carme, -més coneguda com la Calores-, del seu fill Ramon, dels amics d´en Ramon i d´un sisè personatge, pintoresc i molt reconeixedor per a tots aquells que identifiquen el paisatge humà dels pobles petits: en Pipa, un manetes-filòsof que té solució per a tota mena de cuites. Dues grans trames es trenen al llarg d´aquest recorregut: d´una banda, la del matrimoni entre la Carme i el seu marit, -personatge absent. La història d´una relació que complimenta amb aparent normalitat la de tot matrimoni que viu de cara a la galeria. D´altra banda, seguim les peripècies dels quatre amics: en Ramon, en Santi, la Clara i la Lídia. Amb ells travessarem l´adolescència, la primera joventut i els primers passos cap al món dels adults. Serem testimonis de les complicitats i els secrets que arrosseguen al llarg dels anys, i veurem com les debilitats i les pors de cadascun d´ells van erosionant els llaços que, de jovenets, creien que mai no podrien desfer-se del tot. Casa Calores és un viatge pels racons de la memòria d´una casa de poble, i d´uns individus que senten i pateixen desigs i emocions tan casolans com universals. L´autor vol homenatjar els paisatges de la seva infantesa i joventut: els contorns d´un casalot a ran de mar on va descobrir les primeres trampes del joc d´estar viu.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del año 2009

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros de la editorial AROLA