Descargar AudioLibro D Incertes Certeses de Montserrat Rodes

Descargar AudioLibro D Incertes Certeses de Montserrat Rodes año 2013

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: D Incertes Certeses
 • Autor del audiolibroMontserrat Rodes
 • Fecha de publicación: 3/4/2013
 • EditorialLABREU EDICIONS
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónLiteratura
 • ISBN: 9788494189005
 • Valoración del audiolibro: 9.66 de un máximo de 10
 • Votos: 106
 • Autor(a) de la reseña: Cruz Franco
 • Reseña valorada con una puntuación de 7.22 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 9/8/2018
 • Duración: 1 hora con 3 minutos (44 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 07/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: FLAC - AAC - WMA - MPEG-4 SLS - MPEG4 - WAV - MP3 - Shorten (compresión RAR - EML - GZ - ZIP)
 • Incluye un resumen PDF de 9 páginas
 • Duración del resumen (audio): 7 minutos (4.5 MB)
 • Servidores habilitados: Microsoft OneDrive - BitShare - MEGA - Mediafire - Torlock - Openload - FreakShare - Uploaded
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Montserrat Rodés (Barcelona, 1951) és autora dels llibres de poesia: La set de l’aigua (1991; Premi Miquel Martí i Pol 1990), Riu d’arena (1992), El temps fumeja (1993), Escrits en blanc (1995; Premi Miquel de Palol 1994), Interlínia (1999), Deleàtur (2002), Immunitats (2005) i Alarma (2008). La seva obra és present en diverses antologies de poesia catalana contemporània i ha estat traduïda a l’alemany, l’anglès, el castellà, el croat, el francès i l’italià, publicada en volums col·lectius o en revistes literàries. La poesia de Montserrat Rodés sorgeix de la necessitat vital que converteix la paraula en llenguatge poètic, és a dir, eclosió instintiva que emmotlla el sentit a l’essència primera, la del so, la de la música, sovint articulada entre la sensualitat verbal i l’aresta, que es compliciten per donar cos a l’exercici de la percepció, el pensament i el mateix llenguatge, inscrivint, així, la paraula, en un espai intemporal que remet a la reflexió i l’aprofundiment i a una recerca constant. A D’incertes certeses la reflexió gira sobre el que ens precedeix i el que queda després d’haver estat, tot a partir d’un brot intuïtiu atzarós que és on forma i sentit es condicionen. Quatre veus poètiques diferenciades per a quatre parts d’un llibre unitari, d’una sola veu que des de la discreció i la singularitat s’ha convertit en essencial en la nostra literatura.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del año 2013

Otros audiolibros del autor Montserrat Rodes

Otros audiolibros de la editorial LABREU EDICIONS

Otros audiolibros del género o colección Literatura

Otros audiolibros en el idioma Catalán