Descargar AudioLibro Antologia de Poesia Catalana de Joan Vinyoli I Pladevall

Descargar AudioLibro Antologia de Poesia Catalana de Joan Vinyoli I Pladevall año 2013

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Antologia de Poesia Catalana
 • Autor del audiolibroJoan Vinyoli I Pladevall
 • Fecha de publicación: 15/7/2013
 • Editorial[email protected] (GRUP 62)
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónLiteratura
 • ISBN: 9788415192886
 • Valoración del audiolibro: 7.36 de un máximo de 10
 • Votos: 769
 • Autor(a) de la reseña: Baleriana Pecina
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.77 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 24/9/2018
 • Duración: 5 horas con 31 minutos (216 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 21/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MP3 - TTA - WAV - FLAC - MPEG4 - WMA - MPEG-4 DST - OPUS (compresión RAR - ZIP - LZMA - BZ2 - TAR.GZ - RZ)
 • Incluye un resumen PDF de 50 páginas
 • Duración del resumen (audio): 39 minutos (25 MB)
 • Servidores habilitados: 4Shared - Hotfile - BitShare - FreakShare - Google Drive - MEGA - Dropbox - SpiderOak - SendSpace - Demonoid
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: La poesia no és una assignatura; tampoc no és col·lecció de fòssils ni papallones assecades. Llegir poesia no és classificar entitats mortes per superar exàmens circumstancials. No es tracta, encara menys, de descriuren la morfologia externa i aprofitar lavinentesa per fer excursions per paisatges no literaris. La poesia constitueix un procés de coneixement de les múltiples individualitats que conformen la nostra pròpia individualitat. La lectura és i ha de ser una experiència de coneixement. Què hi fa si els versos són del segle XII o del segle XX? Què hi fa si els contextos històrics, socials, estètics o polítics són distints i distants? La poesia conté una ànima universal que ens afecta i ens implica perquè ens mostra un racó de la nostra ànima per explorar. Lantologia que teniu a les mans us ofereix la possibilitat destablir duna manera raonada i explícita el moviment que sempre lliga el creador i el lector creatiu. I alhora permet de fer un tast de tots els gustos i els ingredients que intervenen en litinerari únic que és la poesia catalana: posar el cervell al vent dels corrents estètics, estendre la roba de la interpretació als oratges de les èpoques i de les escoles literàries, campar entre les formes canviants dels metres i dels ritmes. Llegir aquest llibre us ajudarà a reconèixer el vestit amb què el nostre país, al llarg de la història, es presenta al món, perquè un país també sha dentendre per com canta, per com ha cantat. Si llegir poesia sacaba convertint en una assignaturització de la lírica, només pot ser responsabilitat del lector, sigui estudiant o professor. Amb aquesta antologia comentada us convidem a ultrar els límits de lassignatura per aprendre a interpretar, i a interpretar-vos, des del poema concret.Si llegir poesia sacaba convertint en una assignaturització de la lírica, només pot ser responsabilitat del lector, sigui estudiant o professor. Enric Martin és professor de llengua i de literatura catalanes a lIES Jaume Callís de Vic i de la Universitat de Vic. També és lector agosarat i activista de múltiples iniciatives culturals en el marc de lensenyament. Josep Paré és professor de llengua i de literatura catalanes a lIES Jaume Callís de Vic, i, durant catorze anys, de la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha publicat edicions i estudis sobre lobra de Jacint Verdaguer, Narcís Oller i Joaquim Ruyra, entre daltres. Ha exercit de crític literari i de dramaturg. És membre del consell de redacció de la revista Els Marges i membre de la Societat Verdaguer.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del género o colección Literatura

Otros audiolibros del autor Joan Vinyoli I Pladevall

Otros audiolibros de la editorial [email protected] (GRUP 62)

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del año 2013