Descargar AudioLibro Els Desorientats de Amin Maalouf

Descargar AudioLibro Els Desorientats de Amin Maalouf año 2015

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Els Desorientats
 • Autor del audiolibroAmin Maalouf
 • Fecha de publicación: 16/2/2015
 • EditorialALIANZA EDITORIAL
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónLiteratura
 • ISBN: 9788420607740
 • Valoración del audiolibro: 9.19 de un máximo de 10
 • Votos: 708
 • Autor(a) de la reseña: Dorotheo Moyeda
 • Reseña valorada con una puntuación de 7.51 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 3/8/2018
 • Duración: 5 horas con 47 minutos (232 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 22/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MP3 - WMA Lossless - WAV - WMA - MPEG4 - FLAC (compresión RAR - ZIP - EML - ISO - XZ)
 • Incluye un resumen PDF de 45 páginas
 • Duración del resumen (audio): 32 minutos (22.5 MB)
 • Servidores habilitados: Mediafire - FileServe - Uploaded - BitShare - Hotfile - FileNurse - Torrent - Openload - Monova
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda Bolsillo
 • Descripción o resumen: Una trucada inesperada fa que Adam, professor àrab d' Història, després de vint-i-cinc anys d' exili torni a la terra on va néixer. Tot continua igual, el temps no ha passat pels llocs que freqüentava. Aquell" paradís perdut" de la muntanya blanca va associat als noms dels seus amics de joventut, el cercle dels bizantins, que volien canviar el món. En canvi van ser ells els qui van acabar canviant a causa d' una guerra que els va separar i els va dur per camins diversos. Però com es podria atrevir a jutjar-los, ell, que va viure un exili" daurat" mentre els altres es trobaven en situacions en què no hi havia cap possibilitat d' elecció. Amb l' ajuda de la bella i rebel Semiramis, Adam intenta reunir-los. Als qui encara són vius." Els desorientats" és la novel.la més esperada de l' autor de" Lleó l' Africà" . Potser la més personal i emotiva. La que condensa la seva manera de ser i de pensar. La clau de totes les idees que ha transmès a les seves obres. Un" retorn" literari al país on va néixer, un lloc indeterminat, un no lloc que es converteix en una reflexió universal sobre l' amistat, l' amor, la memòria, l' exili, la identitat i la necessitat d' establir ponts entre Orient i Occident, uns ponts que se...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del género o colección Literatura