Descargar AudioLibro Dia Vindrà de Ramon Muntanyola I Llorac

Descargar AudioLibro Dia Vindrà de Ramon Muntanyola I Llorac año 2017

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Dia Vindrà
 • Autor del audiolibroRamon Muntanyola I Llorac
 • Fecha de publicación: 18/11/2017
 • EditorialL ABADIA DE MONTSERRAT
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónLiteratura
 • ISBN: 9788498839050
 • Valoración del audiolibro: 9.34 de un máximo de 10
 • Votos: 201
 • Autor(a) de la reseña: Ursino Guerta
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.17 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 22/9/2018
 • Duración: 2 horas con 2 minutos (83 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 12/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MPEG4 - WAV - FLAC - OPUS - WMA Lossless - AIFF - WMA - MP3 (compresión RAR - Z - DMG - RZ - ZIP - BZ)
 • Incluye un resumen PDF de 19 páginas
 • Duración del resumen (audio): 12 minutos (9.5 MB)
 • Servidores habilitados: 4Shared - MegaCloud - Your Bittorrent - Monova - FreakShare - Mediafire - Uploaded - MEGA - BitShare
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: L'obra poètica de Ramon Muntanyola és un dels retrats més precisos i brillants de molts llocs de la nostra geografia. És també, en la millor tradició verdagueriana, una expressió fresca i amable de la religiositat popular. I és sobretot una il·lustració literària i vital de l'itinerari del catalanisme cristià, des de la persecució dramàtica de finals del trenta fins al seu pes decisiu en l'antifranquisme i en la configuració de la Catalunya d'avui. Per això, als cent anys del seu naixement, la recuperació d'aquesta veu poètica, a través de la contextualització i de la tria de Joan Maria Pujals, esdevé sobretot el retrobament d'un extraordinari cant a l'esperança.L'obra poètica de Ramon Muntanyola és un dels retrats més precisos i brillants de molts llocs de la nostra geografia. És també, en la millor tradició verdagueriana, una expressió fresca i amable de la religiositat popular. I és sobretot una il·lustració literària i vital de l'itinerari del catalanisme cristià, des de la persecució dramàtica de finals del trenta fins al seu pes decisiu en l'antifranquisme i en la configuració de la Catalunya d'avui. Per això, als cent anys del seu naixement, la recuperació d'aquesta veu poètica, a través de la contextualització i de la tria de Joan Maria Pujals, esdevé sobretot el retrobament d'un extraordinari cant...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros de la editorial L ABADIA DE MONTSERRAT

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del año 2017

Otros audiolibros del género o colección Literatura