Descargar AudioLibro Els Àngels de gel de Toni Hill

Descargar AudioLibro Els Àngels de gel de Toni Hill año 2017

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Els Àngels de gel
 • Autor del audiolibroToni Hill
 • Fecha de publicación: 29/5/2017
 • EditorialPUNTO DE LECTURA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónLiteratura
 • ISBN: 9788466338745
 • Valoración del audiolibro: 9.34 de un máximo de 10
 • Votos: 599
 • Autor(a) de la reseña: Yrinea Abrego
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.35 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 3/7/2018
 • Duración: 5 horas con 42 minutos (232 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 16/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: FLAC - WAV - MPEG4 - AIFF - WMA - MP3 (compresión ACE - JAR - ZIP - ARC - AZW3 - RAR)
 • Incluye un resumen PDF de 37 páginas
 • Duración del resumen (audio): 27 minutos (18.5 MB)
 • Servidores habilitados: SendSpace - Microsoft OneDrive - RARBG - Mediafire - BitShare - Dropbox - Hotfile
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda Bolsillo
 • Descripción o resumen: Una ambiciosa intriga psicològica de tints gòtics ambientada en la pròspera Barcelona de principis del segle XX. «En aquesta història ens endinsarem en els racons més obscurs de l'ànima humana, en les atrocitats que poden cometre els éssers turmentats per la venjança i l'odi. »Tant els vius com els morts.» Barcelona, 1916. Als vint-i-set anys, en Frederic Mayol ha deixat enrere una vida còmoda en l'esplendorosa Viena i la traumàtica participació en una guerra que continua assolant Europa. Psiquiatre i seguidor de les teories psicoanalítiques, s'enfronta al seu futur càrrec en un sanatori ubicat en un tranquil poble de pescadors proper a Barcelona, un lloc perfecte per superar els horrors viscuts al front. Però la clínica i els seus voltants no són tan idíl·lics com ell es pensava. Les ombres d'un passat sinistre planen sobre els àngels que decoren la façana de l'edifici, com si volguessin reviure els esdeveniments que van succeir set anys enrere, quan aquell lloc era un prestigiós internat per a noietes de bona família que va tancar les portes després d'un tràgic incendi. Atrapat entre l'anhel de desvelar el misteri que s'amaga entre els murs del casalot i l'amor que sent per la Blanca, una de les antigues alumnes de...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros de la editorial PUNTO DE LECTURA

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del género o colección Literatura