Descargar AudioLibro Sis Poesies d Eularia Anzizu 1868-1916 de Jordi Rife I Santalo

Descargar AudioLibro Sis Poesies d Eularia Anzizu 1868-1916 de Jordi Rife I Santalo año 2017

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Sis Poesies d Eularia Anzizu 1868-1916
 • Autor del audiolibroJordi Rife I Santalo
 • Fecha de publicación: 15/9/2017
 • EditorialL ABADIA DE MONTSERRAT
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónLiteratura
 • ISBN: 9788498838954
 • Valoración del audiolibro: 9.64 de un máximo de 10
 • Votos: 642
 • Autor(a) de la reseña: Simón Araus
 • Reseña valorada con una puntuación de 8.56 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 16/7/2018
 • Duración: 1 hora con 2 minutos (40 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 31/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: FLAC - WAV - WMA - OGG - MP3 - MPEG4 - AC3 (compresión RAR - TAR.BZ - ZIP - AZW3)
 • Incluye un resumen PDF de 8 páginas
 • Duración del resumen (audio): 5 minutos (4 MB)
 • Servidores habilitados: Dropbox - MyUpload - Box - FreakShare - BitShare - Microsoft OneDrive - Torrent - Hotfile
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Els compositors de la música de les sis poesies d'Eulària Anzizu que s'ofereixen en aquest llibre van ser coetanis a ella: Gaietà Casadevall fou compositor, pianista i organista. Va compondre obres de música religiosa, cançons d'àmbit profà i diverses peces per a piano. Va musicar, també, molts poemes de Jacint Verdaguer. Robert Goberna i Franchi va formar-se musicalment a l'escolania de Montserrat. Va compondre moltes obres religioses, així com obres corals profanes, música de càmera i cançons, i una notable producció de composicions per a orgue. Josep Masvidal es formà amb A. Barba. Fou ordenat sacerdot i va ser mestre de capella de l'església de Sant Pere de les Puel·les i, a partir de 1895 i fins la seva mort, de l'església del Pi, ambdues de Barcelona. L'obra conservada és religiosa i fou molt editada. Isabel Güell López, marquesa de Castelldosrius, era cosina d'Eulàlia Anzizu. Es formà amb el compositor de càmera de la família Josep García Robles, i a París amb l'organista Eugène Gigout. Va compondre nombroses obres, entre les quals una col·lecció de cançons sobre textos de Jacint Verdaguer; també compongué música de càmera i religiosa.Els compositors de la música de les sis poesies d'Eulària Anzizu que s'ofereixen en aquest llibre van ser coetanis a ella: Gaietà Casadevall fou compositor, pianis...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del año 2017

Otros audiolibros en el idioma Catalán