Descargar AudioLibro Bagdad (Dones al Jardí) de Manuel Molins

Descargar AudioLibro Bagdad (Dones al Jardí) de Manuel Molins año 2018

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Bagdad (Dones al Jardí)
 • Autor del audiolibroManuel Molins
 • Fecha de publicación: 16/10/2018
 • EditorialAROLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónLiteratura
 • ISBN: 9788494487118
 • Valoración del audiolibro: 7.56 de un máximo de 10
 • Votos: 833
 • Autor(a) de la reseña: Ynosensio Toscano
 • Reseña valorada con una puntuación de 8.34 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 14/8/2018
 • Duración: 1 hora con 12 minutos (48 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 23/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WAV - FLAC - MPEG4 - MOD - MP3 - WMA (compresión TAR.GZ - RZ - AZW4 - RAR - ZIP)
 • Incluye un resumen PDF de 8 páginas
 • Duración del resumen (audio): 6 minutos (4 MB)
 • Servidores habilitados: Hotfile - Amazon Drive - FileServe - 4Shared - Mediafire - FreakShare - FileHosting - The Pirate Bay - Google Drive
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: L’acció transcorre en una vella casa de Bagdad des de la tardor 2002 a la primavera 2003. O siga, entre els rumors públics de guerra i la històrica invasió de l’Iraq la matinada del 20 de març de 2003, després de la Guerra del Golf de 1991 i tants anys de bloqueig. Una invasió comandada pel president dels EUA, Georges W. Bush, amb el recolzament entusiasta de Tony Blair (United Kingdom) i José María Aznar (Reino de España). «La primera víctima de la guerra és la veritat», cridava Èsquil. I així ho va intentar una vegada més l’equip governamental del president George W. Bush à els seus esforços per falsificar la realitat. Però al costat de tot això, la Guerra de Troia i la destrucció dels Budes històrics pels talibans afganesos no semblen més que un joc d’infants perquè ací, en una síntesi de totes les perversions, es van donar des del plor d’Hècuba i les Troianes a la desfeta de la Biblioteca d’Alexandria o el bombardeig sobre Guernika. El teatre europeu es va ocupar ràpidament d’aquests fets amb espectacles més o menys documentals, irats i d’urgència per mobilitzar les consciències del públic, actualitzant de nou una de les diverses funcions permanents de l’art escènic: la representació de les grans qüestions públiques. Aquest text, però, no s’adscriu a l’estètica del teatre document i només intenta ser una proposta dramaticopoètica que beu de la notícia i del document. I sobretot vol anar més enllà de la servitud als mitjans perquè sembla que quan un fet o una guerra ja no és notícia de primera plana deixa d’existir sense tenir en compte la realitat de milers de persones que continuen estimant i morint. Així, doncs, assistirem a la petita història (story) de quatre dones, HURRIA, UMM, SARA i MELEK, sobre el fons mític del nou plany de Mesopotàmia amb una utilització sintètica del temps i de la Història (History). I també, és clar, des d’una certa perspectiva deutora d’alguns clàssics com ara A. Txèkhov per al qual la realitat vivencial no demana grans artilugis literaris ni escènics.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros de la editorial AROLA

Otros audiolibros del género o colección Literatura

Otros audiolibros del autor Manuel Molins

Otros audiolibros en el idioma Catalán