Descargar AudioLibro Amor de Mala Mort de Alfred Pico Sentelles

Descargar AudioLibro Amor de Mala Mort de Alfred Pico Sentelles año 2018

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Amor de Mala Mort
 • Autor del audiolibroAlfred Pico Sentelles
 • Fecha de publicación: 28/11/2018
 • EditorialLA VOCAL DE LIS
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónLiteratura
 • ISBN: 9788494805530
 • Valoración del audiolibro: 8.3 de un máximo de 10
 • Votos: 408
 • Autor(a) de la reseña: Jazintho Magana
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.19 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 29/8/2018
 • Duración: 3 horas con 11 minutos (125 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 03/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MP3 - WAV - Shorten - WMA - AIFF - FLAC - AC3 - MPEG4 (compresión TAR - RAR - ZIP - TAR.XZ)
 • Incluye un resumen PDF de 22 páginas
 • Duración del resumen (audio): 16 minutos (11 MB)
 • Servidores habilitados: Torrent - Gett - 1337x - MEGA - Google Drive - Microsoft OneDrive - Uploaded - Mediafire - OneDrive - FileServe
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: La Berta i el Carles són una parella transgressora que volen recuperar la passió amb mètodes poc ortodoxos, més aviat sàdics i perversos... I és que tothom viu l’amor a la seva manera, oi? Tu què faries per conservar la teva parella? Fins on arribaries per fer-la feliç? Quin és el límit del desig? Una brutal i macabra història d’amor que et provocarà rialles, tendresa, terror i orgasmes. No tot estava inventat en el món de la literatura sentimental. Amor de mala mort és un joc, una mirada surrealista, còmica i gamberra de dos personatges que passegen per la cara més bèstia de la vida i de la mort. Un cant a l’amor per a ments molt obertes. Una mateixa història, dues versions.Alfred Picó, conegut per la seva llarga trajectòria literària, ens sorprèn amb el seu 9è llibre, posant-se a la pell d’en Carles, un romàntic i encantador assassí. Sandra Palau, debuta en el món literari posant-se a la pell de la Berta, una dolça i fràgil rapsode tan eficient amb els versos com amb els seus clients excèntrics d’una agència d’scorts.L’Alfred i la Sandra es van conèixer entre llibres i roses... I en aquell idíl·lic Sant Jordi es van prometre que escriurien un llibre junts... Potser llavors, sense saber-ho, ja teixien el seu Amor de mala mort. Alfred Picó Sentelles és periodista, escriptor i professor de Comunicació...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del año 2018

Otros audiolibros de la editorial LA VOCAL DE LIS

Otros audiolibros del género o colección Literatura